Стоил Терзиев, който преби до смърт собствения си баща в пловдивското село Неделево,

...
Стоил Терзиев, който преби до смърт собствения си баща в пловдивското село Неделево,
Коментари Харесай

Син, пребил до смърт баща си, обжалва присъдата си

Стоил Терзиев, който преби до гибел личния си баща в пловдивското село Неделево, обжалва присъдата си от 18-години затвор при непоколебим режим. Това наказване постановиха окръжните магистрати в Пловдив при започване на месец октомври предходната година. Утре Апелативният съд ще прегледа желанието на Стоил присъдата му да бъде променена в по-лека.

Трагедията се разигра на 16 против 17 март 2022 година. Стоил и баща му живеели в къща в село Неделево. Между двамата възниквали разногласия след приложимост на алкохол. Скандалите от време на време прераствали във физическа разпра, само че без да се стига до пострадвания, пише Марица.

На 16 март двамата още веднъж седнали в къщата да се почерпят с мастика и по-късно вечерта бащата лежащ да спи. Синът останал на масата. Бащата се събудил в ранните часове на 17 март и споделил, че ще излезе на открито. Синът му го предизвестил да не върви на никое място. Баща му отвърнал, че ще прави, каквото изиска. Тогава Стоил се ядосал и го блъснал, при което възрастният Антон изгубил равновесие, хванал се за якето на сина си и скъсал единия джоб.

Поради тази причина Стоил почнал да му нанася удари по цялото тяло, което се случило в дома и на двора на къщата. Майката се пробвала да го избута, само че не съумяла. Синът траял да го удря по главата и гърдите. Тогава майката и съседката извикали кола за спешна помощ. Екипът откарал потърпевшия в болница, където на идващия ден той умрял от пострадванията си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР